RM15.90
ESP8266 WiFi Module ESP 8266 IoT Internet Of Things Module Arduino PIC
Price RM15.90
Reward Points 159
Points Needed 2544
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

ESP8266 WiFi Module ESP 8266 IoT Internet Of Things Module Arduino PIC

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ ESP8266 WiFi Module ESP 8266 IoT Internet Of Things Module Arduino PIC

 

+ Penerangan

- ESP8266 WiFi Module ini merupakan hardware yang dibina berasaskan Sistem On Chip (SoC) yang sangat murah yang dipanggil ESP8266.

- Ini menjadikannya pilihan terbaik untuk projek-projek berasaskan Internet of Things (IoT).

 

+ Amaran :

- ESP8266 WiFi Module adalah cip yang bersaskan voltan operasi 3.3V. Oleh itu, anda perlu berhati hati jika melakukan sambungan kepada papan elektronik yang mempunyai voltan operasi 5V.

 

+ Info Tambahan :

- Piawaian IoT – Teknologi Radio, Internet Kebendaan Dan Peranti Berkuasa Rendah ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/piawaian-iot-teknologi-radio-internet-kebendaan-dan-peranti-berkuasa-rendah/ )

 

 

What's in the box

ESP8266 WiFi Module ESP 8266 IoT Internet Of Things Module Arduino PIC