Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM230.76 RM242.90
Raspberry Pi 4 Model B 2GB DDR4 Ram
Price RM230.76 RM242.90
Reward Points 243
Points Needed 3886
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Raspberry Pi 4 Model B 2GB DDR4 Ram

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

 

+ Raspberry Pi 4 Model B 2GB Ram, Papan Raspberry Pi adalah computer mini yang membolehkan lebih ramai orang mempunyai akses kepada dunia pengkomputeran digital. Dengan kata lain, anda kini boleh mempelajari tentang komputer pada harga yang lebih rendah dan berpatutan. Baca lebih lanjut tentang Raspberry Pi di Komputer Mini Papan Elektronik Raspberry Pi Yang Kian Diminati ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-raspberry-pi/komputer-mini-papan-elektronik-raspberry-pi-yang-kian-diminati/ ).

 

+ Pautan Tambahan :

- Tutorial Raspberry Pi boleh didapati di laman Tutorial NADI Eleczone ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-raspberry-pi/tutorial-asas-raspberry-pi/ ) dan di laman Raspberry Pi ( https://projects.raspberrypi.org/en ).

- Spesifikasi Raspberry Pi boleh dilihat di laman rasmi nya di https://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-4-model-b/specifications/

 

+ Info Tambahan :

- Kemunculan Variasi 8GB Untuk Raspberry Pi 4 ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/kemunculan-variasi-8gb-untuk-raspberry-pi-4/ )

- Memperkenalkan Kamera Berkualiti Tinggi Raspberry Pi ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/memperkenalkan-kamera-berkualiti-tinggi-raspberry-pi/ )

 

What's in the box

Raspberry Pi 4 Model B 2GB DDR4 Ram