Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
5
NOOBS Micro SD Card 16GB Official for Raspberry Pi
RM47.41 RM49.90
NOOBS Micro SD Card 16GB Official for Raspberry Pi
Price RM47.41 RM49.90
Reward Points 50
Points Needed 798
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

NOOBS Micro SD Card 16GB Official for Raspberry Pi

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ NOOBS Micro SD Card 16GB Official for Raspberry Pi adalah kad SD mikro Kelas A1 berkapasiti 16GB. Ianya telah dimuatkan dengan NOOBS ( https://www.raspberrypi.org/downloads/noobs/ ) yang diimport terus dari Raspberry Pi Foundation di UK.

 

+ NOOBS adalah pakej sistem operasi dari Raspberry Pi foundation. Dengan kata lain, dengan adanya kad SD mikro ini, anda tidak lagi perlu memeningkan kepala untuk memasang system operasi Raspbian ke papan Raspberry Pi anda lagi. Segalanya sudah siap diapasang di dalam kad SD ini.

 

What's in the box

NOOBS Micro SD Card 16GB Official for Raspberry Pi