RM14.90
Logic Converter 8 Channel Bi Directional 5V 3.3V Level Shifter Module
Price RM14.90
Reward Points 59
Points Needed 944
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

Logic Converter 8 Channel Bi Directional 5V 3.3V Level Shifter Module

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- Nota : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Logic Converter 8 Channel - Bi Directional 5V 3.3V Level Shifter Module, adalah peranti kecil yang boleh menurunkan isyarat 5V kepada 3.3V atau menaikkan isyarat 3.3V kepada 5V. Logic converter ini juga boleh berfungsi bagi menurunkan atau manaikkan isyarat 2.8V dan 1.8V. Logic converter ini mampu mengendalikan 8 isyarat yang ingin ditukar pada satu satu masa.

 

+ Baca lebih lanjut di Level Shifter Perantara Antara Komponen 5V Dan 3.3V ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/level-shifter-perantara-antara-komponen-5v-dan-3-3v/ ).

 

+ Tutorial Raspberry Pi boleh didapati di laman Tutorial NADI Eleczone ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-raspberry-pi/tutorial-asas-raspberry-pi/ ).

 

What's in the box

Logic Converter 8 Channel Bi Directional 5V 3.3V Level Shifter Module