RM0.60
Breadboard 170 Points Red Mini Solderless PCB Hole Prototype
Price RM0.60
Availability 1
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

 

+ Red 170 Points Breadboard Mini Solderless PCB Hole Prototype. Papan projek atau papan prototaip litar elektronik digunakan untuk menghubungkan secara elektrikal komponen elektronik seperti transistor, perintang, cip, dan lain-lain yang dipasang bersama-sama. Kebiasaanya papan projek atau papan prototaip litar elektronik digunakan dalam fasa membangunkan prototaip litar elektronik. Papan projek atau papan prototaip litar elektronik ini boleh digunakan semula berulang ulang kali selagi fizikalnya tidak rosak.

 

+ Baca lebih lanjut di Asas Cara Cara Menggunakan Papan Projek ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-asas-elektronik/asas-cara-cara-menggunakan-papan-projek/ ) untuk cara penggunaanya.

 

+ Teruskan bacaan tentang tutorial asas elektronik di Tutorial Asas Elektronik ( https://www.nadieleczone.com/category/tutorial-asas-elektronik/ ).