Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM18.91 RM19.90
Lilypad USB to UART Converter FT232RL FTDI Module Serial USB
Price RM18.91 RM19.90
Reward Points 199
Points Needed 3184
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Lilypad USB to UART Converter FT232RL FTDI Module Serial USB

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

 

+ https://nadieleczone.com.my/image/nadieleczone/image/data/all_product_images/product-493/cCNnbwUO1623305391.jpg

+ Disebabkan bentuknya yang comel, modul dan aksesori Lilypad amat sinonim digunakan di dalam projek projek jahitan seperti dalam gambar pautan di atas. Jika anda meneliti gambar pautan di atas, modul dan aksesori Lilypad telah dijahit di atas kain pakaian.

 

+ Lilypad USB to UART Converter FT232RL, Aksesori Lilypad / Lilytiny ini adalah modul FT232RL.

 

+ Ianya mempunyai sambungan mini USB yang boleh disambungkan ke komputer serta mempunyai header yang boleh disambungkan terus ke papan LilyPad.

 

What's in the box

Lilypad USB to UART Converter FT232RL FTDI Module Serial USB