Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM9.41 RM9.90
MAX485 RS485 to UART Converter TTL RS 485 Module Serial Board
Price RM9.41 RM9.90
Reward Points 99
Points Needed 1584
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

MAX485 RS485 to UART Converter TTL RS 485 Module Serial Board

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- Nota : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ RS485 to UART Converter merupakan alat untuk menukarkan isyarat berprotokol RS485 kepada isyarat berprotokol UART. Kebiasaanya digunakan bagi menghubungkan papan elektronik yang mempunyai port RS485 ke papan elektronik yang mempunyai port UART. Dengan adanya modul ini, anda boleh menghantar dan menerima data dari komputer atau papan elektronik anda.

 

+ Ciri ciri :
- Voltan Operasi : 5V

 

What's in the box

MAX485 RS485 to UART Converter TTL RS 485 Module Serial Board