Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
5
RS232 to USB Converter Serial Cable Adapter Converter RS 232
RM6.56 RM6.90
RS232 to USB Converter Serial Cable Adapter Converter RS 232
Price RM6.56 RM6.90
Reward Points 69
Points Needed 1104
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

RS232 to USB Converter Serial Cable Adapter Converter RS 232

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ USB to RS232 Converter merupakan alat untuk menukarkan isyarat berprotokol USB kepada isyarat berprotokol RS232. Kebiasaanya digunakan bagi menghubungkan papan elektronik yang mempunyai port RS232 ke komputer. Dengan adanya modul ini, anda boleh menghantar dan menerima data dari komputer anda.

 

+ Driver : CH340G ( https://www.dropbox.com/s/huz3tuxbrnvktsr/CH341SER.rar?dl=1 )

 

What's in the box

RS232 to USB Converter Serial Cable Adapter Converter RS 232