RM9.99
DC Motor Driver L293D Stepper DC Servo Motor Shield L 293D 293 D Module
Price RM9.99
Availability
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Motor Driver L293D Stepper DC Servo Motor Shield L 293D 293 D Module, sesuai digunakan dengan papan Arduino Uno dan Arduino Mega. Papan pemandu motor jenis L293D ini merupakan Shield untuk digandingkan dengan papan mikropengawal Arduino Uno atau Arduino Mega. Shield ini menyediakan ciri ciri kawalan motor di mana pengguna boleh terus menyambung empat biji motor arus terus untuk dikawal oleh papan Arduino Uno atau Arduino Mega. Selain motor arus terus, Shield ini juga berkemampuan untuk mengawal 2 biji motor stepper dan 2 biji motor servo. Ini memudahkan pengguna untuk membina kereta pintar atau apa apa projek yang memerlukan pengawalan motor.

 

+ Pautan Cara Penggunaan

 

- lastminuteengineers.com ( https://lastminuteengineers.com/l293d-motor-driver-shield-arduino-tutorial/ )