RM5.10
DC Motor Driver L298N Red Stepper DC Motor L 298N 298 N Module
Price RM5.10
Availability 5
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Red Motor Driver L298N - Stepper DC Motor L 298N 298 N Module. Pemandu motor L298N merupakan sebuah modul yang sangat penting untuk projek yang melibatkan mekanisma pergerakan daripada motor arus terus. Modul ini mampu mengawal kelajuan dan arah putaran dua buah motor arus terus yang beroperasi sehingga 12V dan 2A setiap satu.

 

+ Baca lebih lanjut di Arduino Bagaimana Untuk Menggunakan Modul Pemandu Motor L298N ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/arduino-bagaimana-untuk-menggunakan-modul-pemandu-motor-l298n/ ).

 

+ Lihat lebih lanjut tentang kit yang menggunakan L298N di Arduino Kit Obstacle Avoiding Robot Pengelak Halangan ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/arduino-kit-obstacle-avoiding-robot-pengelak-halangan/ ).

 

+ Lihat lebih lanjut tentang kit yang menggunakan L298N di Arduino Kit Reka Cipta Navigasi Robot Belajar Membina Aplikasi Android Dan Robot Mudah Alih ( https://www.nadieleczone.com/berita-seminar-teknologi/arduino-kit-reka-cipta-navigasi-robot-belajar-membina-aplikasi-android-dan-robot-mudah-alih/ ).

 

+ Lihat lebih lanjut tentang kit yang menggunakan L298N di Arduino Kit Line Follower Robot Penjejak Garisan ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/arduino-kit-line-follower-robot-penjejak-garisan/ ).

 

+ Spesifikasi Pemandu motor L298N

 

- Mode Operasi : H-Bridge Drive Berkembar

- Cip : L298N

- Isyarat Voltan : 5V

- Voltan Motor : 5V-35V

- Arus Maksimum : 2A untuk satu H-Bridge Drive

- Kuasa Maksimum : 25W

 

+ Litar Sambungan

 

- Dapatkan litar sambungan di Arduino Bagaimana Untuk Menggunakan Modul Pemandu Motor L298N ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/arduino-bagaimana-untuk-menggunakan-modul-pemandu-motor-l298n/ ).

 

+ Kod Arduino

 

- Dapatkan kod Arduino di Arduino Bagaimana Untuk Menggunakan Modul Pemandu Motor L298N ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/arduino-bagaimana-untuk-menggunakan-modul-pemandu-motor-l298n/ ).