RM22.99
DC Motor Module L9110 Fan with Propeller for Arduino Fire Fighting Robot
Price RM22.99
Availability 1
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

- Nota : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Modul L9110 Fan Motor dengan Propeller adalah modul yang popular digunakan untuk membuat robot pemadam kebakaran. Saiz Modul L9110 Fan Motor ini adalah 50mm x 26mm x 15mm manakala diameter Propeller pula adalah 75mm. Voltan operasi untuk modul ini adalah 5V.

 

+ Modul ini boleh dikawal menggunakan papan Arduino atau mana mana papan elektronik yang bersesuaian.

- VCC = Pin 5V

- GND = Pin GND

- INA = Pin Digital atau Pin PWM

- INB = Pin Digital atau Pin PWM