RM11.99
Stepper Motor Driver ULN2003 With Geared Stepper Motor 5V 4 Phase
Price RM11.99
Availability 1
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

- Nota : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Stepper Motor Driver ULN2003 With Geared Stepper Motor 5V 4 Phase

 

+ Motor stepper 28BYJ-48 merupakan antara motor stepper kecil kos rendah yang beroperasi dengan 5V arus terus. Motor stepper ini didatangkan sekali dengan modul pemandu motor ULN2003A. Motor ini juga mempunyai tork yang agak kuat jika dibandingkan dengan saiznya yang kecil. Ini kerana ia mempunyai reduction gear yang bernisbah 64:1.

 

+ Baca lebih lanjut di Arduino Bagaimana Untuk Menggunakan Motor Stepper 28BYJ-48 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/arduino-bagaimana-untuk-menggunakan-motor-stepper-28byj-48/ ).

 

+ Datasheet : Mini Stepper ( https://www.dropbox.com/s/sg4ekw62ar0u5tx/Stepper%20Motor.pdf?dl=0 )