Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM2.76 RM2.90
DC Motor Small Mini Micro 3V Toy Motor Science Experiments Arduino PIC
Price RM2.76 RM2.90
Reward Points 29
Points Needed 464
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

DC Motor Small Mini Micro 3V Toy Motor Science Experiments Arduino PIC

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

+ DC Motor Small Mini Micro 3V Toy Motor Science Experiments Arduino PIC. Motor DC atau motor arus terus adalah diantara variasi motor untuk kegunaan hobi elektronik yang popular di pasaran. Motor ini amat digemari para penggemar hobi elektronik kerana ianya amat mudah digunakan. Motor ini boleh terus berfungsi semudah dengan hanya membekalkan bekalan kuasa pada terminal motornya. Antara kaedah yang amat popular untuk mengendalikan motor arus terus ini adalah dengan menyambungkan motor terus ke bekalan kuasa seperti bateri, mengawal menggunakan geganti dan mengawal menggunakan pemandu motor.

 

+ Ciri Ciri Motor DC
- Voltan Nominal : 1.5V ke 3V
- Kelajuan Maksimum : 12800 RPM
- Tork Motor : Tiada Maklumat
- Saiz Badan Motor : 27.5mm x 20mm x 15mm
- Saiz Shaft : 8mm x 2mm diameter

 

What's in the box

DC Motor Small Mini Micro 3V Toy Motor Science Experiments Arduino PIC