RM19.99
AD DA Converter PCF8591 Module Analog Digital Temperature illumination Acquisition
Price RM19.99
Availability 1
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Modul PCF8591 adalah sebuah modul 8 bit Analog Digital Converter. PCF8591 mempunyai empat input analog, satu output analog, dan boleh dikomunikasi melalui protokol I2C. Alamat I2C PCF8591 boleh ditetapkan melalui penetapan pin A0, A1 dan A2.

 

+ Sambungan Pin

 

+ Bahagian 5 Pin

- Pin output analog

- Pin input analog 0

- Pin input analog 1

- Pin input analog 2

- Pin input analog 3

 

+ Bahagian 4 Pin

- Pin SCI

- Pin SDA

- Pin GND

- Pin VCC (3.3v atau 5v)