RM4.90
SD Card Module SD Card Storage Board Memory Reader Arduino PIC
Price RM4.90
Availability 31
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Modul pembaca kad SD ini boleh melakukan operasi menulis dan membaca kad SD melalui pin SPI yang terdapat pada papan mikropengawal dan modul ini sendiri. Untuk pengguna Arduino, anda boleh terus menggunakan library yang terdapat pada Arduino IDE untuk melakukan operasi menulis dan membaca kad SD.

 

+ Lihat lebih lanjut tentang tutorial yang menggunakan modul pembaca kad SD di Merekodkan Paras Air Menggunakan Sensor Jarak Ultrasonik Dan Kad SD ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/merekodkan-paras-air-menggunakan-sensor-jarak-ultrasonik-dan-kad-sd/ ).