Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM85.41 RM89.90
Fingerprint Reader Type B Optical Sensor Collector Module Arduino PIC
Price RM85.41 RM89.90
Reward Points 90
Points Needed 1438
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

Fingerprint Reader Type B Optical Sensor Collector Module Arduino PIC

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Fingerprint Reader Module ini sesuai digandingkan dengan papan Arduino, Raspberry Pi dan mana mana papan elektronik yang bersesuaian.

 

+ Ciri ciri :
- Voltan operasi : DC 5V
- Jenis komunikasi : UART

 

What's in the box

Fingerprint Reader Type B Optical Sensor Collector Module Arduino PIC