Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM24.61 RM25.90
Flame Sensor 5 Way Fire Detection IR Receiver Module Arduino PIC
Price RM24.61 RM25.90
Reward Points 26
Points Needed 414
Availability 22
Quantity
Description
Highlight

Flame Sensor 5 Way Fire Detection IR Receiver Module Arduino PIC

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Modul sensor api merupakan sebuah sensor yang mampu mengesan kehadiran api atau pencahayaan inframerah yang lebih terang daripada cahaya inframerah persekitaran. Terdapat beberapa cara untuk mengesan api dan salah satunya ialah dengan menggunakan modul ini bagi mengesan gelombang inframerah yang dipancarkan oleh api itu sendiri.

 

+ Baca lebih lanjut di Arduino Bagaimana Untuk Menggunakan Sensor Api ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/arduino-bagaimana-untuk-menggunakan-sensor-api/ ).

 

What's in the box

Flame Sensor 5 Way Fire Detection IR Receiver Module Arduino PIC