RM2.90
LM7905 Negative 5V Voltage Regulator LM 7905 Electronic Component
Price RM2.90
Reward Points 29
Points Needed 464
Availability 2
Quantity
Description
Highlight

LM7905 Negative 5V Voltage Regulator LM 7905 Electronic Component

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

 

+ Cip Voltage Regulator adalah cip yang direka untuk mengekalkan voltan secara tetap pada satu satu tahap bergantung pada jenis cip yang dibeli.

 

+ Cip Voltage Regulator ini tidak didatangkan dengan heat sink. Jika anda memerlukannya, anda boleh mendapatkannya secara berasingan.

 

+ Projek DIY yang menarik untuk dibaca :

- Asas Cara Cara Membuat Power Supply Versi Papan Projek ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-asas-elektronik/asas-cara-cara-membuat-power-supply-versi-papan-projek/ )

 

 

 

+ Teruskan pembacaan di Asas Cara Cara Membuat Power Supply Versi Papan Projek ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-asas-elektronik/asas-cara-cara-membuat-power-supply-versi-papan-projek/ ).

 

+ Teruskan bacaan tentang tutorial asas elektronik di Tutorial Asas Elektronik ( https://www.nadieleczone.com/category/tutorial-asas-elektronik/ ).

 

What's in the box

LM7905 Negative 5V Voltage Regulator LM 7905 Electronic Component