Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM2.76 RM2.90
TO220 Heatsink TO 220 Aluminium For Voltage Regulator Heat Sink
Price RM2.76 RM2.90
Reward Points 29
Points Needed 464
Availability 1112
Quantity
Description
Highlight

TO220 Heatsink TO 220 Aluminium For Voltage Regulator Heat Sink

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

 

+ TO220 Heatsink TO 220 Aluminium For Voltage Regulator Heat Sink

 

+ Heat sink adalah bahan logam untuk menyerap haba yang berlebihan atau tidak diingini yang terhasil daripada komponen elektronik. Saiz heat sink ini direka bersesuaian untuk dipasangkan dengan pakej TO220.

 

+ Heat sink ini tidak didatangkan dengan Cip Voltage Regulator bersaiz TO220. Jika anda memerlukannya, anda boleh mendapatkannya secara berasingan.

 

+ Projek DIY yang menarik untuk dibaca :

- Asas Cara Cara Membuat Power Supply Versi Papan Projek ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-asas-elektronik/asas-cara-cara-membuat-power-supply-versi-papan-projek/ )

 

What's in the box

TO220 Heatsink TO 220 Aluminium For Voltage Regulator Heat Sink