RM2.90
3mm LED 10pcs Clear Green Yellow Color Light Emitting Diode Electronic Component
Price RM2.90
Availability 38
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

 

- NOTA : Produk ini didatangkan secara 1 set yang mengandungi 10 unit LED.

 

+ Anda berminat untuk belajar menggunakan komponen LED bersama sama dengan papan Arduino Uno? Dapatkan kit KODING, anda akan diajar untuk menggunakan LED bersama sama dengan papan Arduino Uno.

 

+ Baca lebih lanjut tentang koding di sini : Arduino Koding Kits Versi Ringkas Belajar Mengekod Melalui Kit Elektronik ( https://nadieleczone.com.my/arduino-kit-koding-for-beginner-versi-ringkas )

 

+ Tutorial LED dan Raspberry Pi boleh didapati di Raspberry Pi Bagaimana Untuk Menggunakan Diod Pemancar Cahaya ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-raspberry-pi/raspberry-pi-bagaimana-untuk-menggunakan-diod-pemancar-cahaya/ ).

 

+ Tutorial LED dan Raspberry Pi boleh didapati di Raspberry Pi Bagaimana Mengawal LED Melalui Telegram ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-raspberry-pi/raspberry-pi-bagaimana-mengawal-led-melalui-telegram/ ).

 

+ Tutorial LED dan NodeMcu boleh didapati di NodeMcu Bagaimana Mengawal LED Melalui Blynk ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/nodemcu-bagaimana-mengawal-led-melalui-blynk/ ).

 

+ !!! Jangan lupa untuk meletakkan perintang yang bersesuaian secara siri dengan diod perintang cahaya. Diod perintang cahaya boleh terbakar jika anda lupa meletakkan perintang yang bersesuaian.