Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM4.66 RM4.90
ADC Module HX711 24 Bit Load Cell Amplifier Weight Sensor HX 711 Arduino PIC
Price RM4.66 RM4.90
Reward Points 49
Points Needed 784
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

ADC Module HX711 24 Bit Load Cell Amplifier Weight Sensor HX 711 Arduino PIC

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ ADC Module HX711 24 Bit Load Cell Amplifier Weight Sensor HX 711 Arduino PIC, HX711 adalah modul Load Cell Amplifier yang berfungsi sebagai penukar analog kepada digital 24-bit (ADC) yang tepat. Ianya dicipta khas untuk aplikasi timbangan dan aplikasi kawalan industri yang menggunakan bridge sensor.

 

+ Ciri ciri :
- Voltan operasi diantara 2.6V ke 5.5V.

 

What's in the box

ADC Module HX711 24 Bit Load Cell Amplifier Weight Sensor HX 711 Arduino PIC