Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
5
Arduino Maker Uno Cytron CH340G Atmega328P Atmega 328P 328 P Board
RM30.31 RM31.90
Arduino Maker Uno Cytron CH340G Atmega328P Atmega 328P 328 P Board
Price RM30.31 RM31.90
Reward Points 32
Points Needed 510
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Arduino Maker Uno Cytron CH340G Atmega328P Atmega 328P 328 P Board

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Papan Maker Uno. Papan elektronik Maker UNO adalah diantara variasi papan Arduino. Papan ini mempunyai 12 biji diod pemancar cahaya, 1 biji pembunyi isyarat jenis piezo dan 1 biji suis tekan sebagai input yang telah dipasang di atas papan ini. Papan Maker Uno ini boleh dihidupkan menggunakan kabel telefon android yang mudah didapati.

 

+ Tutorial Arduino boleh didapati di laman Tutorial Asas Arduino ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/tutorial-asas-arduino/ ).

 

+ DIY Projek Arduino boleh didapati di laman Do It Yoursef Projek Arduino ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/do-it-yourself-projek-arduino/ ).

 

+ Info Tambahan :

- Papan Elektronik Arduino Yang Sesuai Untuk Permulaan ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/papan-elektronik-arduino-yang-sesuai-untuk-permulaan/ )

- Arduino Tinkercad Circuit Perisian Simulasi Yang Sangat Menarik ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/arduino-tinkercad-circuit-perisian-simulasi-yang-sangat-menarik/ )

- Arduino mBlock Perisian Pengekodan Yang Lebih Mesra Kanak Kanak ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/arduino-mblock-perisian-pengekodan-yang-lebih-mesra-kanak-kanak/ )

 

What's in the box

Arduino Maker Uno Cytron CH340G Atmega328P Atmega 328P 328 P Board