Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
RM3.90
Arduino Uno Base Acrylic Experimental Platform Plate
Price RM3.90
Reward Points 39
Points Needed 624
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

Arduino Uno Base Acrylic Experimental Platform Plate

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- NOTA : Acrylic yang digunakan di dalam produk ini adalah acrylic jenis lut sinar / transparent. Walaubagaimanapun, selalunya ia akan dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan kertas pelindung calar yang bewarna coklat tidak ditanggalkan. Jadi anda perlu menanggalkan lapisan bewarna coklat itu sendiri.

 

+ Acrylic Base Experimental Platform Plate for Arduino Uno R3 (Tidak didatangkan bersama sama dengan papan Arduino Uno dan Papan Projek)

 

+ Papan lutsinar yang sesuai dan muat untuk diletakkan papan Arduino Uno dan papan projek diatasnya. Papan projek 400 lubang boleh diletakkan di sebelah papan Arduino Uno untuk memudahkan pelajar semasa melakukan eksperimen litar elektronik. Papan lutsinar ini juga didatangkan dengan pad getah silikon anti slip.

 

What's in the box

Arduino Uno Base Acrylic Experimental Platform Plate