Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM6.56 RM6.90
Motion Sensor RCWL-0516 Microwave Doppler Radar Module
Price RM6.56 RM6.90
Reward Points 7
Points Needed 110
Availability 12
Quantity
Description
Highlight

Motion Sensor RCWL-0516 Microwave Doppler Radar Module

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Motion Sensor RCWL-0516 Microwave Doppler Radar Module, merupakan modul sensor gerakan jenis radar gelombang mikro yang digunakan untuk mengesan gerakan dan objek dalam 360 darjah tanpa titik buta.

 

What's in the box

Motion Sensor RCWL-0516 Microwave Doppler Radar Module