Categories
Price Range
Manufacturers
Themes
  Categories
  Home > Products > 008- Motor, Servo, Fan, Chassis & Driver > Smart Car Chassis 4WD Aluminum Gold Assembled Robot Kit DC Motor Wheels
  Smart Car Chassis 4WD Aluminum Gold Assembled Robot Kit DC Motor Wheels
  enlarge

  Smart Car Chassis 4WD Aluminum Gold Assembled Robot Kit DC Motor Wheels

  Rating: 0 out of 100 - based on 0 review(s) | Write Review |
  RM210.00  
  Item details
  SKU: 008-087

  Stock: Stock available

  Brand: 008- Motor, Servo, Fan, Chassis & Driver
    Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   

  + Notis pelanggan :

  - Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

  - Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

  + Chassis ini dihantar kepada pelanggan dalam bentuk yang sudah siap dipasang.

  + Rangka robot mudah alih yang dilengkapi dengan bahagian mekanikal yang anda perlukan untuk membina robot mudah alih pertama anda. Setelah siap dipasang, anda mempunyai kebebasan untuk memilih mikropengawal pilihan anda sendiri untuk dipasangakan dengan rangka robot ini. Rangka robot ini amat sesuai untuk pendidik atau pusat latihan yang ingin melakukan bengkel robot mudah alih kepada pelajar.

  + Spesifikasi :
  - Voltan Operasi Motor 3V-6V