Categories
Price Range
Manufacturers
Themes
  Categories
  Home > Products > 017- LED > 5mm LED 1000pcs RGB Tri Color Light Emitting Diode Electronic Component
  5mm LED 1000pcs RGB Tri Color Light Emitting Diode Electronic Component
  enlarge

  5mm LED 1000pcs RGB Tri Color Light Emitting Diode Electronic Component

  Rating: 0 out of 100 - based on 0 review(s) | Write Review |
  RM250.00  
  Item details
  SKU: 017-038

  Stock: Stock available

  Brand: 017- LED
    Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   

  + Notis pelanggan :

  - Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk. Oleh itu, pengguna beginner diharap berhati hati sebelum membuat pembelian produk.

  + NOTA : Produk ini didatangkan secara 1 set yang mengandungi 1000 unit LED.

  + 5mm RGB 4Pin Tri-Color Emitting Diodes Water clear Arduino PIC, Diod pemancar 3 cahaya akan memancarkan cahaya hasil kombinasi tiga jenis cahaya iaitu merah, hijau dan biru.

  + Anda berminat untuk belajar menggunakan komponen LED bersama sama dengan papan Arduino Uno? Dapatkan kit KODING, anda akan diajar untuk menggunakan LED bersama sama dengan papan Arduino Uno.

  + Baca lebih lanjut tentang koding di sini : Arduino Koding Kits Versi Ringkas Belajar Mengekod Melalui Kit Elektronik ( https://www.nadieleczone.com.my/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=1289 )

  + !!! Jangan lupa untuk meletakkan perintang yang bersesuaian secara siri dengan diod perintang cahaya. Diod perintang cahaya boleh terbakar jika anda lupa meletakkan perintang yang bersesuaian.

  + https://www.nadieleczone.com.my/webshaper/pcm/pictures/Product3/v%20button/RGB_LED_bb.jpg